Nieuw pand voor Unique in Ootmarsum

Zakelijk

OOTMARSUM - Vrijdagavond 29 september opende Unique in Ootmarsum officieel haar deuren. Eigenlijk moeten we zeggen, heropende, want de 22-jarige onderneemster Lotte Scholten is al 3 jaar actief in Ootmarsum met haar winkel Unique.

Ze is van de Schiltstraat 2a verhuisd naar de Grotestraat 1, het voormalige winkelpand van Wim Stroot. “Voor mij een hele mooie en logische stap”, zegt Lotte. “Kijk alleen maar naar het pand en de ligging, een betere plek kan ik mij niet wensen. De afgelopen drie jaar heb ik gebruikt om te ontdekken waar mijn passie ligt en waar de behoefte ligt bij de klanten. Naast thee en huisgeuren ben ik me meer gaan richten op kleding. Juist die combinatie bleek meteen al een succes. Dat zie in mijn nieuwe winkel ook terug. Toch wil ik mij als winkelier blijven ontwikkelen en vernieuwen. En ook dat zie je duidelijk terug in mijn nieuwe winkel. Nieuwe artikelen zoals bijvoorbeeld Lampe Berger. Ik ben echt super blij, dat ik Lampe Berger heb kunnen toevoegen aan mijn assortiment. Het is een prachtig natuurlijk product dat heel mooi aansluit bij de verzorgings- en geurenlijn van Durance. Supertrash is mijn nieuwste aanwinst in de kledingcollectie. Een prachtige kledinglijn voor een hele brede doelgroep. Daarnaast komt er nog een nieuw label bij ons in de winkel te hangen, Piece of Blue, een prachtig Deens product die gezien kan worden als de opvolger van Blue Willi's.”

Ondanks dat het winkelconcept hetzelfde is gebleven straalt de nieuwe locatie een totaal andere sfeer uit. Het is open, overzichtelijk en absoluut sfeervol. “Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe plek, ik krijg heel veel positieve reacties van mijn vaste klanten, andere ondernemers en voorbijgangers. Mijn collectie komt hier veel beter tot zijn recht”, vertelt Lotte met een stralend gezicht. “Maar ik nodig iedereen van harte uit om dat zelf te komen bekijken en te beoordelen!” Unique is geopend van dinsdag t/m zondag, graag tot dan.

Onze fotograaf heeft foto’s gemaakt. Bekijk alle foto’s van onze fotograaf op www.oypo.nl/dinkellandvisie.