ST-OER Rossum presenteert dé internationale topacts onder de tributebands

Uitgaan & Cultuur

ROSSUM - Op donderdagavond 25 oktober organiseert stichting ST-OER (Stichting Oktoberevenementen Rossum) weer een Tribute to the Golden Years. Rechtstreeks uit Australië komt een rasartiest C.J. Marvin met de Tribute to Elton John, met de wereldbekende ‘The Elton Show’. Look Sharp, de nummer één Roxette tribute van de Benelux én de meest succesvolle The Bryan Adams Tribute uit Denemarken, verzorgen ook een optreden.

Donderdag 25 oktober is de opening van het feestweekend in Rossum. Het evenement vindt plaats op het terrein van de familie Kamphuis aan de Grotestraat 58 in Rossum. Er is weer een muntenplein aanwezig en er zijn invalide toiletten. Het feestweekend wordt geopend met dé internationale top acts onder de Tribute bands.

The Elton Show met zijn schitterende performance is een uitvoering van Elton John’s grootste hits, gepresenteerd door de internationaal gerenommeerde zanger en songwriter C.J. Marvin. Deze show biedt geweldig entertainment. C.J. Marvin speelt piano, zingt live en draagt zelfs de monsterlijke kleurrijke kostuums. Het is een vrolijke en sprankelende show. C.J. Marvin creëert de magische geest van Elton John en zijn muziek, met o.a. hits als ‘Crocodile Rock’, ‘Daniel’, ‘Rocket Man’, ‘Candle in the wind’, ‘Your Song’,’ Nikita’ en ‘Don’t let the sun go down on me’. De show heeft betrekking op muziek uit de jaren 70 tot de dag van vandaag.

Look Sharp
Look Sharp is dé Roxette tributeband van de Benelux. De Nederlandse band Look Sharp, afkomstig uit Emmen, is een band met een wervelende show. Ze spelen in de stijl en met de sound van de succesvolle Zweedse band. Een show van deze band bestaat uit hits die bij iedereen bekend zijn. De grootste hits als ‘The Look’, ‘Joyride’, ‘Listen To Your Heart’. Alsof dé echte Roxette voor je staat. Ze spelen o.a. stevige popsongs, afgewisseld met prachtige ballads.

The Bryan Adams Tribute
Europa’s beste Bryan Adams tributeband uit Denemarken bestaat uit Claus Hassing, lead vocals en gitaar. Lasse Baggenaes, lead gitaar en vocals, Rune Thorhauge, drum en vocals, Christian Thrane, bas en Filip Winther, keyboard en vocals. Een buitengewone professionele band met een muzikale ervaring die voor de muziekliefhebber maar zeker voor de trouwe Bryan Adams fans zeker de moeite waard is. Nummers als ‘Summer of 69’, ‘Everything I Do’, ‘Run To You’, ‘Cuts Like A Knife’, ‘Heaven’ en ‘Kids Wanna Rock’ zullen deze avond gebracht worden.

Er zijn nog kaarten te koop voor de Tribute to the Golden Years voor de prijs van € 15,-. Aanvang 20.00 uur. Voor meer informatie en kaartverkoop raadpleeg de website www.tributetothegoldenyears.nl.

Vrijdagmiddag 26 oktober: Kleintje Oostenrijk
Een gezellige muzikale rondreis door Oostenrijk. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de mensen genieten van optredens van de Oostenrijkse groep Unterland Echo, Saxeaon en die Kuperbarger Spatzen. Deze middag is speciaal voor 65-plussers, cliënten van de zorginstellingen en leden van de Zonnebloem. Aanvang van deze middag is om 14.00 uur.
Voor meer informatie kijk op www.kleintjeoostenrijk.nl.

Tiroler Schlager Festival
Zaterdag 27 oktober is weer het gezellige Tiroler Schlager Festival. Aanvang 20.30 uur. Iedereen heeft gratis toegang. Met uitzondering van gereserveerde plaatsen op het VIP dek. Deze avond wordt verzorgd door optredens van de Oostenrijkse band Unterland Echo en de Powerhosen. Informatie is te vinden op www.tirolerschlagerfestival.nl.

Twentse Piraten Party
Tot slot staat op 28 oktober de Twentse Piraten Party op het programma. Men kan weer een prachtig scala aan artiesten verwachten. Voor dit evenement zijn geen kaarten meer verkrijgbaar. De aanvang is om 14.30 uur.
Alle vier evenementen worden mede mogelijk gemaakt door de inzet van diverse Rossumse verenigingen en buurtbewoners. In totaal werken hier ruim 300 vrijwilligers aan mee.
De organisatie er klaar voor. Alles is tot in de puntjes geregeld voor het feestweekend waar in totaal 12.000 bezoekers worden verwacht.

Ine Flinkers

Uitgaan & Cultuur

Sfeervol kerstconcert Saasveld

Zondag 23 december was de Plechelmuskerk in Saasveld weer het decor voor het jaarlijkse kerstconcert van de Koninklijke Muziekvereniging St. Caecilia Saasveld. Voor een groot publiek heeft het orkest...
Lees verder