Popcorn Lattrop kijkt terug op super editie

Uitgaan & Cultuur

LATTROP - De organisatie en ruim 70 vrijwilligers van Popcorn kijken terug op een geweldige editie. Het vierde jaar van dit festival, wat gehouden wordt midden in de mais in Lattrop, laat wederom een groei zien in de ambiance, de sfeer, het licht en geluid en érg belangrijk, de bezoekersaantallen.

Bijna 1500 mensen werden verwelkomd aan de Breemorsweg in Lattrop waar volgens hun Facebookpagina bijna 9000 biertjes zijn weggetapt, honderden shotjes, ontelbaar vele glimlachen en dansjes. Het meest in de smaak vielen de liveband Crystal Dream en het Power Hour Mayhem, dat met licht, geluid, vlammenwerpers, CO2 kanonnen én 40kg aan (milieubewust & afbreekbare) confettiesnippers werd verfraaid. Popcorn is een naam geworden op de evenementenkalender, een hele prestatie van een grote groep Lattropse jongeren.

Foto door: Maik Roeleveld.

Uitgaan & Cultuur

Sfeervol kerstconcert Saasveld

Zondag 23 december was de Plechelmuskerk in Saasveld weer het decor voor het jaarlijkse kerstconcert van de Koninklijke Muziekvereniging St. Caecilia Saasveld. Voor een groot publiek heeft het orkest...
Lees verder