Jubileumcommissie Köttelpeern trapt af met grote jubileumloterij en Amsterdamse feestavond

Uitgaan & Cultuur

DENEKAMP - In 2020 viert carnavalsvereniging de Köttelpeern hun 55-jarig jubileum. Om dit uitbundig te kunnen vieren is er een commissie in het leven geroepen om een aantal activiteiten op touw te zetten omtrent dit jubileum. Ook moeten er natuurlijk activiteiten georganiseerd worden om geld in het laatje te brengen om de festiviteiten te kunnen bekostigen.

De afgelopen weken hebben alle actieve leden loten verkocht waarmee fantastische prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs is een reis voor twee personen naar Spanje. Verder lopen de prijzen uiteen van een iPad, fiets en koffiemachine tot tien wasbeurten voor uw auto en een thuisoptreden van toetkapel ’t is Greun. Er zijn veel super leuke prijzen te winnen in deze loterij. Loten kosten € 11,- en worden verkocht door leden van de vereniging en bij boekhandel Brummelhuis. Wilt u nog een lot bemachtigen dan moet u snel zijn, misschien is er nog eentje te verkrijgen bij Boekhandel Brummelhuis op het Nicolaasplein in Denekamp. Op de foto ziet u de leden van de Jubileumcommissie met een spandoek met daarop alle sponsoren die een bijdrage hebben geleverd aan de loterij.

Bent u de gelukkige winnaar van een nieuwe fiets of misschien wel een reisje naar de zon? Daar komt u achter op 10 november. Bij ’t Podium in Denekamp wordt ter ere van de aftrap van de jubileumactiviteiten een ouderwets gezellige feestavond georganiseerd in Amsterdamse sferen. Mokumse muziek en aankleding geheel in sfeer met daarin de trekking van de jubileumloterij zo rond de klok van 10.

U bent zaterdagavond vanaf 21.00 uur van harte welkom bij de feestresidentie ’t Podium. Kom gezellig langs.

Uitgaan & Cultuur

Buurtvereniging de Dors(t)möllekes verrast het Remerink met grandioze carnavalsoptocht

Zaterdag 9 februari heeft de buurt van de Dorsmolen weer haar tweejaarlijkse carnavalsoptocht gehouden. Deze vrolijke middag werd begonnen met het bekendmaken en het uitkomen van de nieuwe keizer Jos...
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Vierenveertigste gala Knollentrekkers Weerselo

WEERSELO - Al 44 jaar lang verzorgen artiesten van eigen bodem een fantastisch gala in Weerselo. Door en voor Weerselo dat is het motto van het galacomité. Irma Snijders (galacomité-lid) vertelt. “...
Lees verder