Denekamp Undercover op maar liefst 8 muziekpodia en 3 bijzondere muzieklocaties

Uitgaan & Cultuur

Het centrum van Denekamp gaat 6 oktober a.s. ’s avonds weer volledig worden ondergedompeld in muziek: het is dan ‘Denekamp Undercover’! Het wordt de 12e editie en in successie en dan moet er wel een heel bijzonder brok organisatie aan vooraf gegaan zijn, ondanks alle ervaring na elf jaar, want hoe haal je op één moment, voor één avond, maar liefst een 8-tal top-undercoverbands/-artiesten op de horecapodia plus nog eens 3-tal extra optredens op niet-horecapodia tegelijk in het centrum van Denekamp?

Optredens dus van overbekende vaderlandse cover-artiesten die ‘the sound’ en het repertoire brengen van de oorspronkelijk vroegere , maar ook hedendaagse internationaal populaire bands en artiesten. De grote bekendheid van de organisatie van het Denekampse Undercover-evenement is daar debet aan, want hoe bewerkstellig je anders de komst van de allergrootsten op dat gebied? In eerdere DV-edities was er de nodige vooraandacht, nu staat dit Denekamp Undercover 2018 op punt van beginnen! Hierbij het programma en het schema van de optredens, want de artiesten treden nimmer allemaal tegelijk op. Wel zijn er een drietal podia, waarop de artiesten, behoudens enkele pauzes, blijven spelen vanaf 21.00 uur. In De Schout blijft DJ Boogiewoogie zelfs optreden tot 02.00 uur.

Tekst: PBJ.

Uitgaan & Cultuur

‘Moerbekkenkamp in ’n Optocht’ neemt na 44 jaar afscheid

OOTMARSUM - Na 44 jaar deelgenomen te hebben aan de carnavalsoptocht in Ootmarsum neemt de Moerbekkenkamp afscheid van deze jaarlijkse feeststoet. ‘Moerbekkenkamp in ’n Optocht’ bracht 44 jaar lang...
Lees verder