Clientenmiddag Carintreggeland Ootmarsum in Tiroler sferen

Uitgaan & Cultuur

OOTMARSUM – Tijdens Kleintje Oostenrijk, het jaarlijks terugkerende tentfeest in Rossum voor 65-plussers, werd dit keer de cliëntenmiddag van Carintreggeland Ootmarsum georganiseerd. Onder de sfeervolle klanken van de Oostenrijkse band ‘Das Unterland Echo’ konden de cliënten van Carintreggeland met elkaar bijpraten, genieten van een drankje en hapje en zich onderdompelen in een middag onvervalste Tiroler feestvreugde.

24 uur per dag, 7 dagen per week staat team Carintreggeland Ootmarsum voor hun cliënten klaar om hen de zorg te geven die ze nodig hebben. Deze middag stond echter in het teken van gezelligheid en het regelen van een onbezorgde middag. Met behulp van meerdere collega’s werden de cliënten gehaald en gebracht en kon deze middag ook door de cliënten die minder te been zijn bezocht worden. Dit zorgde er voor dat ook cliënten die weinig mensen zien overdag, deze leuke ervaring mee konden maken. Met een tachtig-tal aanwezige cliënten en mantelzorgers kan gesproken worden van een fraaie opkomst.

Ook aan de cliënten van Carintreggeland, die door uiteenlopende redenen niet in staat waren om naar de tent in Rossum te komen, was gedacht. Zij hebben allen een heerlijke versgebakken bakkers appelcake ontvangen. Deze ontvingen zij uit handen van de zorgverleners die in de dagen rondom Kleintje Oostenrijk bij hen langskwamen.

Tot slot worden alle sponsoren die deze middag mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedankt, waarbij speciale dank aan Rabobank Twente waarvan een aantal medewerkers zelfs nog meehielpen met het ontvangen en begeleiden van de cliënten naar de juiste zitplaatsen. Al met al een zeer geslaagde en positieve Tiroler middag waar de cliënten en mantelzorgers met erg veel plezier op zullen terugkijken.

Uitgaan & Cultuur

Buurtvereniging de Dors(t)möllekes verrast het Remerink met grandioze carnavalsoptocht

Zaterdag 9 februari heeft de buurt van de Dorsmolen weer haar tweejaarlijkse carnavalsoptocht gehouden. Deze vrolijke middag werd begonnen met het bekendmaken en het uitkomen van de nieuwe keizer Jos...
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Vierenveertigste gala Knollentrekkers Weerselo

WEERSELO - Al 44 jaar lang verzorgen artiesten van eigen bodem een fantastisch gala in Weerselo. Door en voor Weerselo dat is het motto van het galacomité. Irma Snijders (galacomité-lid) vertelt. “...
Lees verder