Beleef en proef promenade ‘Uit eigen streken’ succesvol

Uitgaan & Cultuur

OOTMARSUM - Afgelopen vrijdag organiseerde de Meierij Ootmarsum ‘Uit eigen streken’. Voor dit evenement was het winkelcentrum geheel omgetoverd tot een overdekte beleef en proef promenade. Dit werd allemaal door de ondernemers van het winkelcentrum en een aantal college-bedrijven op touw gezet.

Gelijk vanaf het begin bleek er veel belangstelling te zijn. “Officieel begonnen we om 16.00 uur”, blikt ondernemer Hans Spaltman terug. “Maar om kwart voor vier was het al heel druk.” Bezoekers konden genieten van verschillende proeverijen en demo’s. Daarnaast werden er tussen half 7 en 8 uur een aantal modeshows gehouden. Voor de liefhebber van make-up, was er een visagist aanwezig. De muziek mocht tijdens het evenement niet ontbreken. Onder alle bezoekers die de flyer mee hadden genomen, verlootte de organisatie dezelfde avond nog een ballonvaart voor twee personen.

De opzet van het evenement voldeed helemaal aan de verwachtingen: knus, kleinschalig, toegankelijk en sfeervol. “Iedereen voelde er zich thuis en we hebben als organisatie ontzettend veel positieve reacties mogen ontvangen. Ons doel om ons te profileren en te presenteren hebben we zeker bereikt door op deze wijze ook wat terug te kunnen doen voor al onze klanten, die dat zeer zeker hebben gewaardeerd”, vertelt Hans Spaltman.

Een belangrijke rol in het geheel speelde presentator Theo Scholte Lubberink, die alle activiteiten aan elkaar praatte. Hij bezocht de verschillende stands en door middel van een kort, maar helder interview kon iedere ondernemer iets vertellen over de producten en mogelijkheden van het bedrijf. Verder begeleidde hij de modeshow en knoopte ook met de belangstellenden een gesprekje aan. En dat alles in een sfeer van gemoedelijkheid.

Onze fotograaf heeft foto’s gemaakt. Bekijk alle foto’s van onze fotograaf op www.oypo.nl/dinkellandvisie

Uitgaan & Cultuur

Gezellige Open Monumentendag met Provençaalse markt op Het Stift

WEERSELO - In het weekend van 8 en 9 september waren meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Voor menigeen dé kans om een plek te bezoeken waar...
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Popcorn Lattrop kijkt terug op super editie

LATTROP - De organisatie en ruim 70 vrijwilligers van Popcorn kijken terug op een geweldige editie. Het vierde jaar van dit festival, wat gehouden wordt midden in de mais in Lattrop, laat wederom een...
Lees verder