Vijf Dinkelzwemmertjes uitgenodigd voor Minioren Dag KNZB

Sport & Vrijetijd

Zaterdag 23 september zijn maar liefst vijf zwemmers uit de jeugdselectie van De Dinkel (Pien Hemmelder, Chris Kleissen, Tiede Groener, Eline Lutters en Milan Lucas) met hun ouders naar de Nationale Minioren Dag in Arnhem geweest. De KNZB heeft hen uitgenodigd omdat ze in het afgelopen seizoen bij de beste zwemmers van hun leeftijdscategorie van Nederland behoorden.

De KNZB had voor de kinderen een hele leuke dag opgezet. ‘s Morgens werd na de opening gestart met een spellencircuit. Na een gezamenlijke lunch hadden de kinderen een drietal workshops: atletische vorming door een KNZB trainer, een clinic kickboksen en een interview met drie Nederlandse topzwemmers Marjolein Delno, Pepijn Smits en Nyls Korstanje. Ook was er een mogelijkheid voor handtekeningen en foto’s. Ook voor de ouders was een speciaal programma opgezet. Zij kregen presentaties over het opvoeden van kinderen met een talent, het belang van goede voeding en de leerweg van minioren door André Cats (technisch directeur van de KNZB). Het was een erg leuke en leerzame dag voor iedereen.

Sport & Vrijetijd

Miniorenselectie De Dinkel beste van Overijssel

DENEKAMP - Afgelopen zaterdag 25 november werd in zwembad De Vrolijkheid in Zwolle de Regionale Club Meet gezwommen; een wedstrijd tussen de miniorenteams van de zwemclubs in Overijssel waarbij de...
Lees verder