RSC verlengt contract met hoofdsponsor Postel Tenten

Sport & Vrijetijd

ROSSUM - Onlangs tijdens de kleding uitgifte avond hebben vv RSC en Postel Tentenverhuur het sponsorcontract met vier jaar verlengd. RSC is erg ingenomen, dat men dit Rossumse bedrijf als hoofdsponsor heeft behouden.

Postel tentenverhuur is een bedrijf dat staat voor kwaliteit en service op het gebied van tentenbouw en verhuur bij beursen en evenementen. Postel is op dat gebied een begrip in binnen- en buitenland, maar draagt daarnaast ook al zeer lang RSC een warm hart toe. Voordat Posten Tentenverhuur hoofdsponsor werd, was men al sub- en shirtsponsor. Naast sponsor is Sander Postel nog altijd actief als speler bij RSC. Met de continuering van het sponsorschap benadrukt Postel Tentenverhuur haar betrokkenheid en steun aan het Rossumse verenigingsleven en toont hiermee aan, ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.Voor RSC een eer om dit merk de komende jaren op een sportieve wijze te mogen uitdragen.

Sport & Vrijetijd

IJsvogels doen mee aan NK jeugdmarathon

DENEKAMP - Afgelopen zaterdag was de NK Marathon voor de jeugd in Tilburg. Hieraan deden Wyke Damink, Sander Grobbe, Luc en Sharon Heesink, Maria Hoonberg en Wessel Velthuis mee. Voor Sander en Maria...
Lees verder
Sport & Vrijetijd

Saasveldia JO11-2m kampioen

Afgelopen zaterdag kon opnieuw de kampioensvlag op sportpark De Esch te Saasveld worden gehesen. Het meisjesteam JO11-2 is kampioen geworden.
Lees verder
Sport & Vrijetijd

Ijsbaan in Beuningen geopend!

Het is een feit. Beuningen is een ijsbaan rijker.
Lees verder