Rossum wint Dinkellandtoernooi

Sport & Vrijetijd

ROSSUM - Afgelopen zaterdag vond in Rossum het Jeu de Boule Dinkellandtoernooi plaats. Dit toernooi wordt beurtelings door één van de Dinkellandse verenigingen georganiseerd. Oorspronkelijk was het de bedoeling dit toernooi op 9 september af te werken. Toen kon het echter vanwege uitermate slechte weersomstandigheden geen doorgang vinden.

Voor het toernooi van 9 september had ook de jongste Dinkellandse vereniging, Saasveld, zich ingeschreven. Echter vanwege vakanties en drukke agenda’s kon Saasveld voor afgelopen zaterdag geen tien spelers op de been brengen, waardoor zij helaas moesten afzeggen. Per vereniging deden tien personen mee aan dit toernooi, waarbij elke vereniging twee keer tegen elkaar zou uitkomen, telkens in een wisselende bezetting en op een andere speelbaan. Toen echter halverwege het toernooi de weersituatie danig verslechterde, werd in onderling overleg besloten het toernooi af te breken en het eindklassement op te maken. Per vereniging was er een prijs beschikbaar voor de beste speler. Bij Weerselo was Ria Wiggers de beste speelster. Bij Ootmarsum was de prijs voor Henk Wijdenes. Betsie van Ommen ging er voor Denekamp mee aan de haal. Voor Rossum was dit Fons Lammerink, die ook de beste speler van het toernooi was. De wisselbokaal was voor Rossum, zij eindigden voor Ootmarsum, Weerselo en Denekamp. Volgend jaar zal het toernooi worden gehouden in Denekamp, waarbij waarschijnlijk ook Saasveld en De Lutte als nieuwe verenigingen aansluiten.

Sport & Vrijetijd

IJsvogels doen mee aan NK jeugdmarathon

DENEKAMP - Afgelopen zaterdag was de NK Marathon voor de jeugd in Tilburg. Hieraan deden Wyke Damink, Sander Grobbe, Luc en Sharon Heesink, Maria Hoonberg en Wessel Velthuis mee. Voor Sander en Maria...
Lees verder
Sport & Vrijetijd

Saasveldia JO11-2m kampioen

Afgelopen zaterdag kon opnieuw de kampioensvlag op sportpark De Esch te Saasveld worden gehesen. Het meisjesteam JO11-2 is kampioen geworden.
Lees verder
Sport & Vrijetijd

Ijsbaan in Beuningen geopend!

Het is een feit. Beuningen is een ijsbaan rijker.
Lees verder