Puur enthousiasme bij de jongste CMV tijdens het eerste volleybaltoernooi

Sport & Vrijetijd

OOTMARSUM - De jongste CMV jeugd van Springendal Set-Up ’65 nam voor het eerst deel aan een toernooi in Tubbergen om daar te spelen tegen de jongste Dynamo jeugd. Het is dan toch prachtig om te zien met welk een enthousiasme er wordt gevolleybald op dat niveau. Puur genieten, maar ook van de ouders, die de coachrol op zich hebben genomen en the kids aansporen en aanvuren om plezier te hebben en om op een sportieve manier de strijd aan te gaan.

Drie Set-Up ’65 CMV 1 teams vertrokken naar Tubbergen en het mooie is dat ook alle ouders er bij waren om hun kroost te zien volleyballen. Vol trots trokken de jongste volleyballers voor het eerst hun wedstrijdshirt aan. Dat gaf al een geweldige kick en vervolgens volleyballen in de nieuwe sporthal. Dat was een fantastische ervaring. Vol plezier en met overgave werd er iedere tien minuten een wedstrijdje gespeeld. In de pauze moest echt iedereen even bijkomen en dat kon met ranja en een heerlijke fruitschaal. Na het toernooitje was er nog tijd om onderling tegen een ander Set-Up ’65-team te spelen.

Dynamo ging er met de medaille vandoor, maar dat mocht de pret van dit volleybaldebuut niet drukken. Alle teams kregen een button en een lekkere lolly. Voldaan en vol trots vertrokken de speelsters en hun enthousiaste ouders weer richting Ootmarsum.

Sport & Vrijetijd

Thuiswedstrijd in 100e jaar voor gym- en turnvereniging Dos ’19

De gymnastiek- en turncompetitie voor het seizoen 2018-2019 is weer in volle gang. Inmiddels hebben alle rayons de voorrondes erop zitten en is het wachten welke teams er door gaan naar de finale op...
Lees verder
Sport & Vrijetijd

‘Vernieuwbouw’ Sportcomplex Dorper Esch vordert ondanks winterse omstandigheden

DENEKAMP - Er is vooraf veel over gediscussieerd over wel of niet en vervolgens over hoe dan en hoe niet, maar inmiddels ondergaat dan Sportcomplex Dorper Esch een grote ‘vernieuwbouw’-operatie en...
Lees verder