Kaveluitgifte Commanderiestraat Ootmarsum van start

Algemeen

OOTMARSUM - Droomt u ook van een zelf gebouwde woning in het centrum van Ootmarsum? Grijp dan uw kans! De gemeente Dinkelland gaat acht bouwkavels uitgeven aan de Commanderiestraat in Ootmarsum.

Het gaat om twee kavels voor vrijstaande woningen en drie twee-onder-één-kapwoningen. Om de woningen goed aan te laten sluiten op de omgeving is een beeldkwaliteitsplan vastgesteld. Hierin worden de voorwaarden benoemd waaraan woningen in dit gebied moeten voldoen. Informatie over de bouwvoorschriften vindt u op www.kavelsindinkelland.nl. Ook vindt u op deze website het inschrijfformulier bouwgrond. Om in aanmerking te komen voor een kavel, moet u zich inschrijven als bouwgrondzoekende.

Omgeving
Het gebied waar de Commanderiestraat onder valt ligt in het zuiden van de stad Ootmarsum. De grens van het gebied in het noorden is de Commanderiestraat met de daaraan gelegen woonpercelen. Aan de oostzijde ligt het Commanderieplein met de ingang naar het Openluchtmuseum, een ambachtelijke bierbrouwerij en horeca. Aan de zuidzijde ligt de begraafplaats met daarachter parkeerplaats De Stadsweide. Tot slot grenst het gebied aan de westkant aan een woonperceel langs de Oldenzaalsestraat.

Kom naar de woonbeurs WOON2018 voor meer informatie
Tijdens de woonbeurs WOON2018 heeft de gemeente Dinkelland een stand waar u langs kunt komen voor meer informatie over kaveluitgifte. De woonbeurs vindt op 2 en 3 november plaats bij partycentrum Morshuis in Albergen. Meer informatie over de woonbeurs, aanwezige standhouders, openingstijden, etc. vindt u op www.woon-2018.nl. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met het organisatieonderdeel Fysieke Leefomgeving van de gemeente Dinkelland via tel. 0541-854100.

Algemeen

Rabo Verkeersquiz, al 20 jaar een begrip

OLDENZAAL – Rowan Steenkamp en Lynn de Heer van De Linde, locatie De Thij, zijn het beste op de hoogte van de verkeersregels. Zij hebben vrijdag de Rabo Verkeersquiz gewonnen. Tweede werden Lars...
Lees verder
Algemeen

Othmar Bier bij Europese top

OOTMARSUM - De jonge Ootmarsumse bierbrouwerij heeft na vele andere successen nu met hun Rauchbier de gouden plak gewonnen tijdens de European Beer Star competitie in Bayern, Duitsland.
Lees verder
Algemeen

Opa’s geven na pensionering graag techniekles bij Bouwmensen Twente

OOTMARSUM - Opleidingsbedrijf Bouwmensen Twente ontvangt binnenkort de eerste van zo’n 850 kinderen van basisscholen voor een bijzondere techniekles. Ze metselen mini schuurtjes, maken spelletjes,...
Lees verder
Algemeen

Zendmast op terrein van DTC07 geopend

TILLIGTE - Afgelopen zaterdag is onder toeziend oog van buren en dorpsbewoners door kern wethouder Ilse Duursma en de voorzitter van de Dorpsraad Tilligte, Hans Haamberg, de zendmast op het terrein...
Lees verder