Erfverharding CV De Köttelpeer’n en JCV De Greunen een feit na donatie uit het Rabobank Coöporatiefonds

Algemeen

DENEKAMP - Het erf bij de loodsen van JCV de Greun’n en CV Köttelpeern is een jarenlange bron van ergernis geweest Maar dankzij een geweldige donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds en hulp van vrijwilligers is de erfverharding een feit. Geen gaten en een grote zooi meer in de winter.

Tussen beide verenigingen hebben in de loop der jaren meerdere overleggen plaatsgevonden of erfverharding zou kunnen worden gerealiseerd. Het was al wel duidelijk dat met eigen financiële middelen dit niet mogelijk zou zijn, dus is er verder gekeken en een subsidie-aanvraag bij het Rabobank Coöperatiefonds ingediend.

Na toezegging van € 5000,- per vereniging was het een feit dat de erfverharding door kon gaan.

Na veel voorbereidend werk was het afgelopen augustus zover dat de stenen konden worden gelegd. Dit viel midden in de bouwvak en veel mensen waren op vakantie. Uit beide verenigingen werden gelukkig genoeg vrijwilligers gevonden om aan de slag te gaan. Deze uitstekende onderlinge samenwerking is nodig, want anders kunnen projecten als deze niet worden gerealiseerd.

De gezamenlijke verenigingen CV Köttelpeer'n en JCV de Greun'n willen nogmaals iedereen bedanken. En dan vooral de vrijwilligers die één of zelfs meerdere dagen van hun vakantie hebben opgeofferd. De goede buren René Scholten en W&B (Frank Kuiper) waar het geen enkele probleem was om materiaal, machines en mankracht te gebruiken. En natuurlijk Rabobank met hun donatie uit het Coöperatiefonds. Het ligt d’r schier bie, bedankt!

Op de foto: De overhandiging van de cheques aan de voorzitters van beide verenigingen.

Onze fotograaf heeft foto’s gemaakt.
Bekijk alle foto’s van onze fotograaf op www.oypo.nl/dinkellandvisie.

Algemeen

Rabo Verkeersquiz, al 20 jaar een begrip

OLDENZAAL – Rowan Steenkamp en Lynn de Heer van De Linde, locatie De Thij, zijn het beste op de hoogte van de verkeersregels. Zij hebben vrijdag de Rabo Verkeersquiz gewonnen. Tweede werden Lars...
Lees verder
Algemeen

Othmar Bier bij Europese top

OOTMARSUM - De jonge Ootmarsumse bierbrouwerij heeft na vele andere successen nu met hun Rauchbier de gouden plak gewonnen tijdens de European Beer Star competitie in Bayern, Duitsland.
Lees verder
Algemeen

Opa’s geven na pensionering graag techniekles bij Bouwmensen Twente

OOTMARSUM - Opleidingsbedrijf Bouwmensen Twente ontvangt binnenkort de eerste van zo’n 850 kinderen van basisscholen voor een bijzondere techniekles. Ze metselen mini schuurtjes, maken spelletjes,...
Lees verder
Algemeen

Zendmast op terrein van DTC07 geopend

TILLIGTE - Afgelopen zaterdag is onder toeziend oog van buren en dorpsbewoners door kern wethouder Ilse Duursma en de voorzitter van de Dorpsraad Tilligte, Hans Haamberg, de zendmast op het terrein...
Lees verder