Archief - Zakelijk

Zakelijk
Zaterdag 15 december open dag: Waarvoor kunnen we allemaal terecht op het Gezondheidsplein Denekamp

De officiële opening van het Gezondheidsplein Denekamp vindt vrijdag a.s. 14 december aan het eind van de middag plaats. Zaterdag 15 december a.s. gevolgd door een open dag voor iedereen die daar belang in stelt. In eerdere edities van de Dinkelland Visie is aan de totstandkoming van dit prachtige gezondheidscentrum in het hartje van Denekamp al ruim aandacht geschonken. De laatste bouw-, inrichting- en verhuisactiviteiten zijn voltooid en zo zijn nu op dit Gezondheidsplein naast de twee huisartspraktijken met in totaal vijf artsen en de Apotheek Denekamp tevens een 1twaalftal paramedische disciplines ondergebracht. Een hele ‘waslijst’, maar waarvoor kunnen we nou precies allemaal terecht op/in dit Gezondheidsplein? Hier een overigens ook nog kort samengevat overzicht.
1. Huisartsenpraktijk Joosten/Koekkoek/Olde Riekerink met verder:
• 3 doktersassistenten, 2 praktijkverpleegkundigen voor somatische zorg, een praktijkmanager, een praktijkverpleegkundige voor ouderen en een huisarts in opleiding.
• 2. Huisartsenpraktijk Klamer/ Klamer-Stöve:
2 doktersassistenten, 2 praktijkverpleegkundigen voor somatische zorg, praktijkmanager in opleiding, een psycholoog.
3. Apotheek Denekamp;
4. Podotherapie Oost-Nederland
5. Bekken- en psychosomatische fysiotherapie Ans Bosch
6. Ergotherapie: Praktijk Ergo Oost
7. Diëtist & sportdiëtist: Eet & Zo, Anne Leferink
8. Augenärtze: Augenklinik Ahaus
9. Oogzorgcentrum Twente
10. Fysiotherapie Leferink
11. Verloskundigenpraktijk Oldenzaal
12. Praktijk voor psychologie en bewustwording: De Moerbei
13. Medische diagnostiek: SHO
14. Logopediepraktijk Denekamp
15. Logopedie BEO
• Ook de ‘Prikpost’ is er nu ondergebracht ( voorheen aan de Krabbendijk) .
Uiteraard zijn al deze praktijken niet de gehele week permanent geopend. Een kwestie van informeren naar de openingstijden. Onder deze disciplines een aantal, waarvoor men voorheen steeds naar elders moest reizen voor een consult of gesprek. Vrijdag a.s. 14 december de officiële opening dus en zaterdag de mogelijkheid kennis te maken met al die disciplines, hier ‘vetgedrukt’ weergegeven, tijdens de open dag tussen 11.00 en 15.00 uur.

N.B. Voor de volledigheid nog het volgende:
Buiten dit Gezondheidsplein is dan in Denekamp in een nog niet lang geleden volledig nieuw ingerichte accommodatie aan de Brink 3 gevestigd de Huisartsenpraktijk van dokter Egon Kluitman en zijn collega A. Bodde-Schasfoort. Tot de medewerkers in deze praktijk behoren 2 doktersassistentes, een praktijkverpleegkundige, een praktijkassistente somatiek, 2 praktijkondersteuners geestelijke gezondheid. Deze praktijk werkt als altijd samen met die in het Gezondheidsplein.

Samenstelling overzicht: PBJ

‘Welkom in ons nieuwe Gezondheidsplein Denekamp’, aldus (v.l.n.r.) Henk Joosten, Dennis Olde Riekerink, Marcel Klamer, Adam Kok, Gita Koekkoek, Gerard Koekkoek, Karin Klamer- Stöve.

Zakelijk Met ingang van 7 maart a.s.: Label Trends Fashion & Bodywear nu in tweemaal zo groot pand in Vledderstraat Het pand van Krea-Lin aan de Vledderstraat is dichtgeplakt en dat oogt natuurlijk niet zo ‘gezellig’ voor het winkelend publiek en in zekere zin wat storend voor de ondernemende ‘noabers. Maar die... Lees meer »