Archief - Sport & Vrijetijd

Sport & Vrijetijd
Leden voetbalvereniging UD Weerselo stemmen vóór verbouwing van de accommodatie

WEERSELO - UD Weerselo heeft tijdens de algemene ledenvergadering de plannen voor de voorgenomen verbouw en nieuwbouw van het complex gepresenteerd. De leden stemden unaniem in met het plan.

Donderdagavond 7 december was de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging UD Weerselo. De agenda was ruim twee weken gepubliceerd en een nagenoeg volle kantine was het resultaat. Voorzitter Patrick Kok opende de vergadering. Allereerst werd er in verband met het overlijden van verenigingslid en fanatiek vrijwilliger, Piet Griffioen, een minuut stilte gehouden. Vervolgens haalde de voorzitter opvallende zaken aan van het afgelopen seizoen: het na enkele jaren vechtende UD 1 degradeerde dan toch naar de vijfde klasse, de vereniging kon ook enkele kampioenschappen vieren, de discussie ‘rubbergranulaat’ kwam aan de orde en er werd verteld over de vernieuwde organisatiestructuur en het opknappen van de kantine. Secretaris Thijs Kok las het algemeen verslag voor. In een kort verslag werden alle belangrijke zaken van het voorbijgaande seizoen aangehaald, waarna het de beurt was aan de penningmeester voor het financiële verslag. Het zag er goed uit en de vereniging mag zich gezond noemen. De kascommissie, onder leiding van Henk Wolbers, bevestigde dit.

Verbouw en nieuwbouw
Hoogtepunt van de vergadering was de presentatie van de voorgenomen verbouw en nieuwbouw. De kleedkamers zijn toe aan renovatie. Ook komen er twee kleedkamers bij. Er werden enkele fraaie tekeningen en schetsen gepresenteerd. Het enthousiasme daarover was zichtbaar bij de leden. Vooral de uitbreiding van de balustrade tot een groot terras werd hartelijk ontvangen. Na uiteenzetting van het financiële plaatje achter deze verbouwing stemden de leden unaniem in met dit grote plan, dat in het voorjaar van 2018 een aanvang moet krijgen.

Bestuurswisselingen
Na vele jaren bestuurslid te zijn geweest als afgevaardigde van de kantine commissie nam Jan Gerrit van de Belt afscheid als bestuurslid. Wel blijft hij nog in de commissie. Als zijn opvolger werd Martin Analbers gepresenteerd. Naast Martin trad ook Thijs Banierink toe tot het bestuur als afgevaardigde van de Communicatie Commissie.

Jubilarissen
Dit jaar was er slechts een handje vol jubilarissen. 25 jaar lid van de club zijn Niels Asveld, Hans Imming, Ivan Oude Wolcherink, Aboud Said en Theo Carbaat. 40 jaar lid is Jan Haarman en Marcel Plegt mocht zijn 50-jarig jubileum vieren.
De voorzitter sloot de vergadering met de mededeling dat het contract met hoofdtrainer Frank Bruins voor een jaar was verlengd. Iedereen werd bedankt voor zijn aanwezigheid en inbreng. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met secretaris Thijs Kok, e-mail: secretaris@udweerselo.nl.
Op de foto v.l.n.r.: Hans Imming, Niels Asveld, Ivan Oude Wolcherink en Marcel Plegt.

Ine Flinkers

Sport & Vrijetijd Tennis Club Ootmarsum viert 50-jarig bestaan OOTMARSUM - Afgelopen weekend stond bij Tennis Club Ootmarsum (TCO) in het teken van hun 50-jarig. De afgelopen jaren is er door velen hard aan de weg getimmerd om van deze vereniging weer een... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Heel gezellige en drukbezochte U-Day in Weerselo WEERSELO - Zaterdag was weer de jaarlijkse U-Day ter afsluiting van het voetbalseizoen. Een dag voor alle vrijwilligers en iedereen die UD een warm hart toedraagt. In de stralende zon werd er een... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Tennis Vereniging Denekamp sluit voorjaarscompetitie succesvol af DENEKAMP - In het 1e weekend van juni werd bij de Tennis Vereniging Denekamp de voorjaarscompetitie afgesloten. Aan deze competitie werd met maar liefst 57 teams deelgenomen (13 jeugd en 44... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Bezoek viertal ‘heerlijke adresjes’ met ‘Tour de Boer’ Geen ‘gele trui’, maar wel een stukje Dinkeldalvlees, of een Shiitakesoepje, een stukje Twentse Mozzarella en Otmar Biertje! Dat is je beloning zonder dat je daarvoor een zware etappekoers hebt... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Rabobank Clubkas Campagne levert SDC '12 € 1000,- op LOSSER/DENEKAMP - Maandag 4 juni jl. was in Losser bij het openluchttheater Brilmansdennen de finale-avond van de Rabobank Clubkas Campagne. Bij binnenkomst kregen alle aanwezige verenigingen en... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Veel deelname bij sponsorloop handbalvereniging Rossum ROSSUM - Ruim 70 deelnemers stonden vrijdag om 17.30 uur klaar voor de sponsorloop, die dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd werd door handbalvereniging RSC. De jongste deelnemers was 4 jaar en... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Beachtoernooi Rossum 2018 ROSSUM - Voor alweer het 9e jaar op rij organiseert Volleybalvereniging Rosstars een beachtoernooi in het dorp. De, sinds 2016, betrokken nieuwe locatie bij Café Partycentrum Hutten bevalt goed en de... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Verlenging hoofdsponsorschap UD Weerselo en Rabobank Twente Oost WEERSELO - Rabobank Twente Oost heeft het contract als hoofdsponsor van UD Weerselo verlengd met drie jaar tot en met 2020. Rabobank Twente Oost is al jaren hoofdsponsor van de voetbalclub. Als... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Geslaagde activiteiten Team d’Inges leveren veel geld op OOTMARSUM - Door grote inzet van vrijwilligers, steun van diverse lokale ondernemers, medewerking van professionals en enthousiaste kroegbezoekers en sportieve fietsers zijn de georganiseerde... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Een stralende dag bij koningsspelen in Rossum ROSSUM - Met de zon hoog aan de hemel en een temperatuur van 25 graden zijn de koningsspelen in Rossum op vrijdag 20 april fantastisch verlopen. In samenwerking met het Oranje Comité Rossum was er de... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Geslaagden jeugd EHBO vereniging Denekamp Een ongeluk zit in een klein hoekje: in en om het huis, tijdens het sporten, in het verkeer, op school en op het werk. Het duurt altijd enige tijd voor er deskundige hulp aanwezig is, bijvoorbeeld... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Inloopavond vernieuwd Dorper Esch op 11 april DENEKAMP - In sportcomplex Dorper Esch vindt op woensdagavond 11 april tussen 20.00 en 21.30 uur een inloopavond plaats over de vernieuwbouw van het sport- en zwemcomplex in Denekamp. Tijdens de... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Oud Ootmarsum, Lattrop Breklenkamp en Nijstad kampioen TKC-straatcompetitie Afgelopen zondag is de laatste ronde wedstrijd van de TKC-straatcompetitie verschoten. De organisatie is jaarlijks in handen van Wilskracht en de prijsuitreiking vond na afloop plaats bij clubcafé... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Wasserij Springendal verlengt contract als hoofdsponsor Set-Up ‘65 OOTMARSUM - Ondanks een drukke verkiezingsperiode vond Ron Dijkkamp van wasserij Het Springendal het tijd om vol overtuiging zijn handtekening te zetten onder een nieuw tweejarig contract met Set-Up... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Tennis Vereniging Denekamp DENEKAMP - Op dinsdag 27 februari was er voor de jeugd een mixtoernooitje, georganiseerd door de trainsters Caroline Brüggeman en Wendy Bartelink in samenwerking met enkele ouders van de nieuwe... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Open Tilligte Skikampioenschappen zeer geslaagd TILLIGTE - 38 jaar na de eerste wedstrijd is donderdag 22 februari in het Duitse Willingen gestreden om de wisselbokaal van de OTSK (Open Tilligte Skikampioenschap). In 1980 is de Broadbikker-groep... Lees meer »
Sport & Vrijetijd IJsvogels doen mee aan NK jeugdmarathon DENEKAMP - Afgelopen zaterdag was de NK Marathon voor de jeugd in Tilburg. Hieraan deden Wyke Damink, Sander Grobbe, Luc en Sharon Heesink, Maria Hoonberg en Wessel Velthuis mee. Voor Sander en Maria... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Saasveldia JO11-2m kampioen Afgelopen zaterdag kon opnieuw de kampioensvlag op sportpark De Esch te Saasveld worden gehesen. Het meisjesteam JO11-2 is kampioen geworden. Lees meer »
Sport & Vrijetijd Ijsbaan in Beuningen geopend! Het is een feit. Beuningen is een ijsbaan rijker. Lees meer »
Sport & Vrijetijd Zeer geslaagd initiatief SDC’12: ‘Wintercup’-toernooi met achttal regionale 2e elftallen De voetbalwinterstop voor de amateurverenigingen loopt ten einde, de hervatting van de competitie 2017/2018 staat weer op punt van beginnen. De ‘voetballerij’ lag echter toch nimmer helemaal stil,... Lees meer »