Archief - Natuur & Milieu

Natuur & Milieu Nieuw onderkomen voor de Bijenhoudersvereniging Ootmarsum e.o. OOTMARSUM - In het park van het openluchtmuseum Ootmarsum staat al meer dan dertig jaar een bijenstal, die verzorgd wordt door de bijenhoudersvereniging. Ook in het afgelopen seizoen zijn weer... Lees meer »
Natuur & Milieu Geslaagde natuurwerkdag in Denekamp DENEKAMP - Op zaterdag 4 november hebben vier leden van de werkgroep natuur van de Stichting Heemkunde Denekamp meegedaan aan de jaarlijkse nationale natuurwerkdag. Op 740 verschillende locaties in... Lees meer »
Natuur & Milieu Groep 4 van de Willibrordschool bezoekt de Borgelinkmolen In het kader van Educatie op Locatie brachten de leerlingen van groep 4 van de Willibrord een bezoek aan de Borgelinkmolen in Denekamp. Voorafgaand aan dit bezoek bekeken de kinderen de film over... Lees meer »
Natuur & Milieu Tal van handtekeningen tegen bouw van de mast Bezwaar tegen zendmast bij zwembad Ootmarsum OOTMARSUM - De Stichting Natuur en Milieu Ootmarsum, SNMO tekent bezwaar aan tegen de vergunning tot plaatsen van een mast telecommunicatie op de locatie Stobbenkamp 80. Lees meer »